
Hertenfilet
Productomschrijving:
De filet is de rug van het hert en is een “niet-werkende-spier” is. Dit betekent dat de spier weinig gebruikt wordt bij activiteit. Dat is dan weer de reden waarom hij zo fijn en zacht is van structuur. De spier bevat weinig vet en bindweefsel. Hertenvlees kenmerkt zich door zijn donkerrode kleur van het vlees. De smaak van het vlees wordt vaak omschreven als vol en kruidig. Deze smaak dankt het hert aan zijn uitgebreide menu van grassen, kruiden, zaden, nootjes enzovoort.
Verpakking: 1 stuk (+-500gr)
Prijs: 27€

Hertengebraad
Productomschrijving:
Het gebraad is afkomstig uit de achterbil van het hert. Hertenvlees kenmerkt zich door zijn donkerrode kleur van het vlees. De smaak van het vlees wordt vaak omschreven als vol en kruidig. Deze smaak dankt het hert aan zijn uitgebreide menu van grassen, kruiden, zaden, nootjes enzovoort.
Verpakking: 1 stuk (600-800 gr)
Prijs: 22€

Hertensteak
Productomschrijving:
De hertensteak wordt uit het beste deel van de achterbil gesneden en wordt gekenmerkt door een malse structuur. De smaak van het vlees wordt vaak omschreven als vol en kruidig. Deze smaak dankt het hert aan zijn uitgebreide menu van grassen, kruiden, zaden, nootjes enzovoort.
Verpakking: 2 stuks (+-350 gr)
Prijs: 12€

Hertenstoofvlees
Productomschrijving:
Het vlees van de schouder en een gedeelte van de achterbil wordt versneden tot stoofvlees.
De smaak van het vlees wordt vaak omschreven als vol en kruidig. Deze smaak dankt het hert aan zijn uitgebreide menu van grassen, kruiden, zaden, nootjes enzovoort.
Verpakking: 1kg
Prijs: 21€